U olviru 12. kola Druge košarkaške lige Republike Srpske – grupa „Centar”, košarkaši dobojskog „Besta” bili su bolji u derbiju kola od ekipe „WBS” iz Teslića, rezultatom 91:86 (65:43).

Košarkaši „Besta” odigrali su odlično prvo poluvrijeme i na odmor otišli sa dvocifrenom prednošću 65:43. U drugom poluvremenu gosti su dodali gas i odigrali odlično, ali im to ipak u konačnici nije bilo dovoljno za preokret. Domaćin je slavio na kraju sa pet poena razlike 91.86.

Sve u svemu bila je to odlična utakmica u kojoj su se igrači obje ekipe ponašali korektno na terenu i koja je u potpunosti opravdala epitet derbija kola.

Publika koja je ispunila dvoranu je bila i više nego zadovoljna na kraju utakmice viđenim na terenu. Tokom cijele utakmice davala je veliku podršku domaćoj ekipi, a na kraju utakmice nagradila je aplauzom i gostujuće igrače za atraktivne poteze.

Domaći su istakli da im podrška publike na utakmicama jako puno znači i da je to veliki uspjeh za njih kao klub, ali i za košarku u gradu Doboju.

U narednom 13. kolu KK „Best” Doboj gostuje u Zvorniku, gdje će odmjeriti snage sa ekipom „Zvornik basket”.

Foto: Facebook/KK „Best” Doboj

Izvor: RTV Doboj

Prethodni članakPanični šoping u Australiji: Tri žene potukle se zbog wc papira
Naredni članakTrka Formule 1 u Bahreinu bez publike