Policijski službenici Sektora kriminalističke policije PU Doboj, 02.03.2020. godine, površinskim pregledom kod lica inicijala N.J. iz Doboja, pronašli su i oduzeli plastičnu vrećicu u kojoj su se nalazili paketići sa opojnom drogom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“, ukupne težine 7,141 g i paketići sa praškastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Amfetamin spid“, ukupne težine 3,182 g.

Istog dana na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj, izvršili su pretres kuće i pomoćnih objekata koje za stanovanje koristi lice inicijala N.J., prilikom čega je pronađeno i oduzeto: zelena biljna materija koja asocira na opojnu drogu „Marihuanu“, ukupne težine 11.600 g, digitalna vaga, tablete roze boje koje asociraju na opojnu drogu „Ekstazi“ ukupno 18 komada, grumen bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu „Amfetamin spid“ ukupne težine 20,332 g, mobilni telefon, određeni iznos novca u različitim valutama i drugi predmeti.

Nad navedenim licem je izvršena kriminalistička obrada.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv istog će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Foto: Policijska uprava Doboj

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDOBOJ: Apel građanima – oprezno prilikom paljenja vatre (FOTO)
Naredni članakDOBOJ: Saniran most u Kožuhama (FOTO)