Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je da je SNSD najvažnija i najjača politička partija u Doboju i Republici Srpskoj sa ozbiljnim ambicijama da i poslije lokalnih izbora naredne godine nastavi sa izgradnjom Doboja i doprinosi razvoju Republike Srpske.

“Doboj je jedno od strateških mjesta u Republici, za nas veoma važan i ja sam ovdje došao zajedno da sa našim ljudima iz Doboja, predsjednicom Republike /Srpske Željkom Cvijanović/, obilježimo ovo vrijeme”, rekao je večeras Dodik tokom proslave Nove godine koju za svoje članove organizuje dobojski odbor SNSD-a.

On je zahvalio predsjedniku dobojskog SNSD-a Obrenu Petroviću i njegovom timu, kao i gradonačelniku Doboja Borisu Jeriniću i svima koji su predano radili da se ojača pozicija ove stranke.

“Želim svima da čestitam sve praznike i Novu godinu, Božić i Dan Republike”, rekao je Dodik, koji je srpski član Predsjedništva BiH.

Večerašnjoj proslavi u Doboju, osim Dodika i Cvijanovićeve, koja je potpredsjednik SNSD-a, prisustvuju i drugi visoki zvaničnici i funkcioneri ove partije.

Foto: srna.rs, rtvdoboj.org

Izvor: SRNA 

Prethodni članakDOBOJ: Sjećanje na žrtve Dobojskog logora – Miloš Milićević pobjednik književnog konkursa
Naredni članakCvijanović: Dobojski SNSD jak, konsolidovan i okupljen oko istih ciljeva