Košarkaše Crvene zvezde poslije debakla od Zadra u ABA ligi čeka teško gostovanje u Moskvi ekipi CSKA u meču 14. kola Evrolige. Meč u u Megafon Areni u Moskvi igra se od 18 časova.

Ovo će biti osmi susret dva kluba u Evroligi, a “armejci” vode sa 6-1 u pobjedama. Јedini trijumf crveno-bijeli zabilježili su 2016. godine kada su slavili 78:67 u prepunoj “Štark Areni”.

Košarkaše Zvezde ove nedjelje očekuje težak zadatak – “duplo kolo” i to protiv aktuelnih i bivših prvaka Evrope.

Odmah po završetku utakmice u Rusiji, crveno-bijeli se vraćaju u četvrtak u Beograd jer ih u petak već čeka utakmica sa Olimpijakosom u “Štark Areni”.

– CSKA je prvak Evrope i nije velika razlika u odnosu na tim od prošle sezone. Analizirajući igru, ekipa su koja u nekim momentima igra odbranu i napad gotovo perfektno i predstavlja model ostalim timovima kako se to radi. Sigurno nam neće biti lako, ali ćemo i mi probati da im posao otežamo – izjavio je trener Crvene zvezde Dragan Šakota.

Kapiten Branko Lazić kaže da će crveno-bijeli pokušati da u Moskvi poprave utisak poslije poraza od Zadara u ABA ligi.

– Motiv kada je Evroliga u pitanju je uvijek tu. Trebalo bi tako da bude i u ABA ligi… Idemo tamo da popravimo utisak nakon Zadra, nadam se da ćemo odreagovati da ćemo se konačno “dozvati pameti” jer je stanje alarmantno što se igre tiče i nekih rezultata – izjavio je Lazić.

Foto: rts.rs

Izvor: RTRS


Prethodni članakPartizan protiv Limoža za kraj prve faze Evrokupa
Naredni članakGRAD DOBOJ: Konačna rang lista korisnika projekta „Podrška ruralnom stanovništvu u generisanju prihoda na teritoriji grada Doboja“