U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Modriča, 22.10.2019. godine, prijavljeno je da nepoznato lice  iz trgovinskog objekta u Modriči, otuđilo određenu tekstilnu robu. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

            Aktivnosti i rezultati:           

            Policijska stanica Teslić, 22.10.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djela protiv lica inicijala N.B. iz Teslića,  zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Tjelesna povreda“ i protiv lica inicijala M.J. iz Teslića, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Teška krađa“ u pokušaju.

            Policijska stanica Modriča, 22.10.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djela protiv lica inicijala M.R. iz Odžaka, FBiH,  zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

            Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 22.10.2019. godine, lišili su slobode lice inicijala A.S. sa područja grada Doboja, vozača koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju. Neposredno nakon navedenog, lišeno je slobode i lice inicijala N.P. sa područja grada Doboja, zbog počinjenih prekršaja iz člana 7. (Svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje) i člana 24. (Ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Izvršenim alkotestiranjem kod navedenog lica je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1, 57 g/kg.

            Policijski službenici Policijske stanice Brod, 22.10.2019. godine, lišili su slobode lice inicijala F.M. iz Broda, pješaka kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 24 g/kg i lice inicijala S.P., vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1, 59 g/kg.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakLŠ: Totenhem ugasio Zvezdu (FOTO/VIDEO)
Naredni članakKrajišnik: Srpska sloga i jedinstvo garanti opstanka Srpske