Fudbaleri Sloge odigrali su u Šamcu neriješeno 2:2 sa domaćim Borcem, u derbi susretu 5. kola zapadne grupe Druge fudbalske lige RS. Dvostruki strijelac za Slogu bio je rezervista Arnes Junuzović u 65. i 74. minutu, a domaćin je do izjednačenja stigao minut prije kraja meča pogotkom Miloša Ilića.

Za Slogine fudbalere nema odmora, jer već u srijedu od 16.30 časova na stadionu „Luke“ dočekuju prvoligaša Modriča Alfu, u utakmici šesnaestine finala Kupa RS, a zatim će u subotu, u prvenstvenoj utakmici 6. kola ugostiti ekipu Omarske.

Fudbaleri Trebave iz Osječana savladali su juče u Doboju domaći Željezničar rezultatom 4:1 u utakmici 5. kola Regionalne lige „Centar“. Hajduk je u Kožuhama deklasirao ekipu Vučijaka iz Majevca rezultatom 7:1, a isto to učinila su i Naša krila koja su u Kostajnici slavila nad Slogom iz Jakeša sa 6:0. Iako je na poluvremenu vodila, Rudanka je poražena u Vranjaku rezultatom 5:2.

U prvenstvu Područne lige Doboj odigrane su utakmice 4. kola. OFK Priidjel je na svom terenu savladao BSK iz Bušletića minimalnim rezultatom. Polet je u Podnovlju bio bolji od Minerala sa 2:1, dok su Ozrenski sokolovi zabilježili i četvrti poraz i to u Miloševcu od domaće Posavine rezultatom 1:0.

Utakmicama 1. Kola juče je počelo novo prvenstvo u Međuopštinskoj ligi Gradskog fudbalskog saveza Doboj. Derbi susret odigran je u Stanarima, gdje je domaći Rudar savladao ekipu Borca iz Kotorskog rezultatom 4:2. Pogodaka nije bilo u Zborištu, gdje su igrali istoimena domaća ekipa i 27. juli iz Kalenderovaca. Gostujuće trijumfe ostvarili su Sloga iz Koliba Gornjih u Pojezni nad 4. julom 7:2, te Zadrugar iz Sijekovca, koji je u Liješću porazio istoimenu domaću ekipu rezultatom 5:1.

Foto: rtrs.tv

Izvor: RTV Doboj

Prethodni članakDOBOJ: Akademija i marš u znak sjećanja na stradanja Srba u Vozući
Naredni članakCvijanovićeva uputila čestitku ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije