Auto-moto savez Republike Srpske kreirao je novu mobilnu aplikaciju koja se može besplatno preuzeti na internet stranici AMS Srpske ili putem prodavnica aplikacija za Android i Huavei mobilne uređaje, a uskoro će biti dostupna i za Ajfon uređaje.

– Nova mobilna aplikacija Auto-moto saveza Republike Srpske omogućava da u svakom trenutku, gdje god da se nalazite, dospijete do najnovijih informacija o stanju na putevima i graničnim prelazima – saopštio je AMS Srpske.

Preuzimanjem mobilne aplikacije Auto-moto saveza Republike Srpske učesnici u saobraćaju imaju sve potrebne informacije na jednom mjestu: Stanje saobraćaja na graničnim prelazima praćenjem panoramskih kamera, stanje saobraćaja na putevima i
podatke o aktuelnim radovima, pristup Interaktivnoj mapi na kojoj se nalaze  stacionarni radari koji su postavljeni na putevima Republike Srpske i Federacije BiH, kao i najnovije vijesti o preventivnim aktivnostima, potrebnim međunarodnim
dokumentima i elementima članskih paketa AMS Srpske.

Јoš jedna novina je da vozači u svakom trenutku, u toku vožnje, putem audio izvještaja mogu da odslušaju na kojim su dionicama Srpske/BiH aktuelni radovi.

– Na ovaj način olakšan je pristup provjerenim informacijama za vozače i putnike, kao i za sve one kojima je potrebna pomoć na putevima Republike Srpske, BiH, te u zemljama regiona i Evrope. Takođe, u svakom trenutku možete na veoma jednostavan način da ispratite stanje saobraćaja na graničnim prelazima Gradiška, Donja Gradina, Kozarska Dubica, Brod, Rača, Hum, Kostajnica, Klobuk, Karakaj, Pavlovića most, Šepak, Novi Grad, Svilaj i Šamac – naveli su iz AMS.

Pored navedenog, posebna pogodnost je za članove AMS Srpske.

– Putem aplikacije mogu da koriste elektronsku člansku karticu i da ostvare popuste na benzinskim stanicama naših partnera. Sve dodatne informacije možete da dobijete pozivom na broj Informativno- dispečerskog centra, 1285 – zaključili su iz AMS Srpske.

Foto: Ustupljena fotografija

Izvor: RTRS

Prethodni članakUhapšeno osam osoba po potragama Interpola, policije i sudova
Naredni članakVRIJEME: Sutra sunčano uz umjerenu oblačnost i temepraturu vazduha od 25 stepeni