Šef Stručnog štaba FK „Sloga Meridian” Nedim Jusufbegović održao je danas pres konferenciju na kojoj je najavio subotnju prvenstvenu utakmicu 11. kola Wwin lige BiH u Doboju protiv GOŠK-a iz Gabele. Osvrnuo se i na jučerašnji iznenađujući poraz od drugoligaša Alfa Modriče u osmini finala Kupa Republike Srpske „Dr Milan Jelić”.

Nedim Jusufbegović naslijedio je Vladu Jagodića na klupi dobojskog premierligaša. Debitovao je pobjedom u prijateljskoj utakmici protiv tuzlanske Slobode 2:0 u Doboju, ali je u naredna dva zvanična meča doživio poraze, najprije u Bijeljini protiv Radnika sa 2:1, a zatim i u Modriči u Kup susretu osmine finala Kupa RS „Dr Milan Jelić”

Sloga kuburi sa povredama ključnih igrača, pa će zdravstveni bilten u mnogome odrediti sastav tima za subotnju utakmicu protiv GOŠK-a, ali i taktitku za taj meč protiv direktnog rivala u borbi za opstanak.

O GOŠK-u strateg Sloge Meridian ima samo riječi hvale. Smatra da su u dobrom momentumu, a da bodovni saldo ne odražava realne mogućnosti tog hercegovačkog premijerligaša.

Utakmica 11. kola Wwin lige BiH između Sloge Meridian i GOŠK-a igra se u subotu u 13.30 časova na stadionu „Luke” u Doboju. Sloga Meridian trenutno zauzima deseto mjesto na tabeli sa devet osvojenih bodova, dok je GOŠK jedanaesti sa pet bodova manje.

Foto: rtvdoboj.org

RTV Doboj

Prethodni članakU Srpskoj rođeno 26 beba; U Doboju na svijet došlo šestoro mališana
Naredni članakServisna informacija Policijske uprave Doboj za dan 23. 10. 2024. godine