U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela i četiri saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranog narušavanja javnog reda.

-Policijskoj stanici Modriča, 10. 10. 2024. godine prijavljeno je da je izvršena provala u porodičnu kuću na području opštine Modriča. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-U ulici Kralja Petra Prvog, grad Derventa, 10. 10. 2024. godine, oko 08.55 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala M.S. iz Derventa koje je upravljalo putničkim automobilom marke “VW tiguan” i pješak lice inicijala S.N. iz Dervente. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobilo je lice inicijala S.N. i isto je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Derventa upućeno u bolnicu „Sveti apostol Luka“ u Doboju. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Derventa.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča 10. 10. 2024. godine, oko 00.40 časova lišili su slobode lice inicijala G.M. iz Modriče zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod 10. 10. 2024. godine, oko 12.50 časova lišili su slobode lice inicijala N.P. iz Broda zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa 10. 10. 2024. godine, oko 20.15 časova lišili su slobode lice inicijala S.B. sa područja grada Derventa zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,54 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj 10.10.2024. godine, oko 22.00 časova lišili su slobode lice inicijala M.Ć. sa područja grada Doboja zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,61 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDOBOJ: Rukometaši Sloge dočekuju Čelik Junior
Naredni članakBursać: Јesenja sjetva jeftinija nego lani