U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo. Nije bilo evidentiranog narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.

-Policijskoj stanici Teslić, 09.10.2024. godine prijavljeno je da je izvršena provala u porodičnu kuću na području opštine Teslić. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa 9. 10. 2024. godine, oko 02.10 časova lišili su slobode lice inicijala G.V. iz Dervente zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,68 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj 9. 10. 2024. godine, oko 16.20 časova lišili su slobode lice inicijala S.B. sa područja grada Doboja zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Izvršenim testiranjem navedenog lica na prisustvo opojnih droga u organizmu utvrđeno je da je isto pozitivno na opojnu drogu aAmfetamin. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 235. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor; Policijska uprava Doboj

Prethodni članakVREMENSKA PROGNOZA: Kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana, hoće li biti obilnijih padavina?
Naredni članakDOBOJ: Nestala Anastasija Kaurinović (13), majka tvrdi da je ispred škole odvezena automobilom