U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela. Nije bilo evidentiranog narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.

-Policijskoj stanici Doboj 2, 07.10.2024. godine, prijavljeno je da je iz objekta, vlasništvo preduzeća sa područja grada Doboja, otuđen određeni alat. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa.

-Policijskoj stanici Modriča, 07.10.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u porodičnu kuću na području opštine Modriča. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa u pokušaju.

-Policijskoj stanici Doboj 1, 07.10.2024. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u porodičnu kuću na području grada Doboja, prilikom čega je otuđena neutvrđena količina zlatnog nakita. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Brod, 07.10.2024. godine, oko 22.00 časova lišili su slobode lice inicijala R.M. iz Broda, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakKovačević: Apsolutna pobjeda SNSD dokaz da je naša politika prihvaćena kao politika našeg naroda
Naredni članakEgić: Za stambeno zbrinjavanje isplaćeno milion i 50 hiljada KM