U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje nestabilno vrijeme sa povremenom kišom

Jutro i prije podne biće oblačno, osim na jugu i jugoistoku gdje se očekuje više sunčanih perioda tokom dana. Moguća je i magla, pretežno uz rijeke i po kotlinama, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Povremeno se tokom dana očekuje slaba kiša u svim predjelima, a u kasnim večernjim časovima novo naoblačenje na jugu koje može usloviti jaču kišu i pljuskove sa grmljavinom.

Duvaće slab do umjeren vjetar sjevernih smjerova, u Hercegovini slab do umjeren, povremeno pojačan, jugo.

Jutarnja temperatura vazduha od devet do 13, na jugu do 15, a najviša dnevna od 12 na zapadu do 19 na istoku, na jugu do 21 stepen Celzijusov.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, od sredine dana djelimično je smanjena oblačnosti, jedino se pretežno oblačno zadržalo na sjevernim područjima.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica sedam, Mrakovica devet, Kneževo 12, Novi Grad, Prijedor, Srbac i Čemerno 13, Mrkonjić Grad, Ribnik i Srebrenica 14, Banjaluka i Doboj 15, Bijeljina 16, Gacko, Kalinovik i Han Pijesak 17, Sokolac 19, Bileća, Višegrad i Rudo 20, Foča i Sarajevo 21, Trebinje 22, Neum 23 i Mostar 27 stepeni Celzijusovih.

Foto: rtrs.tv

Izvor: SRNA

Prethodni članakDOBOJ: Grad Doboj izdvojiće 100.000 KM pomoći poplavljenim opštinama u FBiH