Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boraviće danas u Istočnom Sarajevu, gdje će, između ostalog, potpisati pismo namjere o uspostavljanju prijateljskih odnosa između Republike Srpske i kineske provincije Gansu.

Potpisivanje pisma namjere predviđeno je u sjedištu Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, a nakon toga i izjave za novinare, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike.

Predsjednik Srpske će prethodno razgovarati sa gradonačelnikom Istočnog Sarajeva Ljubišom Ćosićem, te obići mjesto radova na rekonstrukciji i izgradnji

Rektorata i zgrade Muzičke akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a potom je previđena i posjeta “parka Sunca” koji je u izgradnji.

Sastanak sa Ćosićem je zakazan u prostorijama Gradske uprave, dok su izjave za medije previđene nakon posjete “parka Sunca”.

Predsjednik Dodik održaće konferenciju za medije po okončanju ročišta u Sudu BiH, a o lokaciji će mediji biti obaviješteni naknadno.

Dodik će razgovarati sa načelnikom opštine Trnovo Dragomirom Gagovićem.

Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

Izvor: RTRS

Prethodni članakEvo kada visok holesterol dovodi do srčanog udara
Naredni članakTadić: Kakvog smisla ima suđenje Dodiku i Lukiću, kad su Kojović i Konaković priznali da je to politički proces