U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom ili lokalnim pljuskovima.

Noćas će naoblačenje sa jačom kišom krenuti od juga i zapada ka sjeveru.

Tokom dana biće vjetrovito uz blagi pad temperature vazduha i promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Nove padavine očekuju se u popodnevnim časovima i kretaće se ka sjeveroistoku, dok će u Hercegovini biti pretežno oblačno, ali suvo.

Uveče će doći do postepenog razvedravanja sa zapada.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 12 do 17, na jugu do 19, a dnevna od 18 do 24 stepena Celzijusova, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren vjetar južni i jugozapadni.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Čemerno 13, Foča, Sokolac, Kalinovik, Han Pijesak i Rudo 14, Višegrad i Gacko 15, Trebinje 16, Bileća i Sarajevo 17, Srebrenica i Široki Brijeg 18, Kneževo i Tuzla 19, Mrkonjić Grad, Srbac, Bugojno, Gradačac, Livno i Neum 20, Bijeljina, Doboj, Zvornik, Jajce, Mostar i Zenica 21, Drinić i Drvar 22, Banjaluka i Prijedor 23, Ribnik i Bihać 24, te Sanski Most 25 stepeni Celzijusovih. 

Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ/bs)

Itvor: RTRS

Prethodni članakDodik: Konaković mislio da lažima impresionira učesnike sastanka u Njujorku (VIDEO)
Naredni članakDodik: Šmit pokušava da bude dio BiH na lažan način (VIDEO)