U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je sedam krivičnih djela i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.


-Policijskoj stanici Teslić, 03.09.2024. godine prijavljeno je da se u zdravstvenu ustanovu u Tesliću javilo lice inicijala S.D. sa područja opštine Teslić sa povredama zadobijenim upotrebom vatrenog oružja. Postupajući po navedenoj prijavi utvrđeno je da je navedeno lice istog dana na području opštine Teslić upotrebom vatrenog oružja umrtilo tri psa prilikom čega je navedeno lice zadobilo povrede u predjelu noge. Od navedenog lica oduzet je jedan lovački karabin, jedna lovačka puška i jedan pištolj. Nakon dokumentovanja predmeta protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Mučenje i ubijanje životinja“.


-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 03.09.2024. godine, oko 14,15 časova lišili su slobode lice inicijala S.M. iz Banjaluke, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,30 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.


-Policijski službenici Policijske stanice Petrovo, 03.09.2024. godine, oko 20,15 časova lišili su slobode lice inicijala B.D. iz Petrova, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,57 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj


Prethodni članakDOBOJ: Jerinić: Bolnica na ponos dobojskoj regiji
Naredni članakU Srpskoj rođeno 29 beba; U Doboju na svijet došla dva mališana