Dobojskim ulicama danas je prodefilovalo više od 1.500 učesnika iz 37 gradskih sportskih klubova u okviru “Parade sporta”, organizovanoj povodom Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona, koji se večeras svečano otvara.

Učesnici su u 17.30 časova krenuli ispred Spomen-hrama Rođenja Presvete Bogorodice, a kolona se do Parka narodnih heroja kretala ulicama Celjska, Svetog Save i Kneza Lazara.

Predstavnik Organizacionog odbora Radoslav Ristić rekao je novinarima da je ovo najmasovnije učešće na “Paradi sporta” do sada u gradu koji je zahvaljujući Međunarodnom rukometnom TV turnira šampiona do 1. septembra centar sportskih dešavanja u regiji.

Na Stadionu sportskih igara u Doboju večeras počinje 55. Međunarodni rukometni TV turnir šampiona koji će okupiti sedam vrhunskih ekipa.

Svečano otvaranje turnira je u 20.30 časova, a susret ekipa “Tatabanje” iz Mađarske i “Zagreba” iz Hrvatske planiran je za 21.15 časova.

U okviru programa otvaranja turnira od 22.30 časova planiran je koncert grupe “Van Gog” u Parku narodnih heroja, a paralelno na dobojskoj tvrđavi Gradina počinje di-džej spektakl “Bitenerdži Gradina” na kojoj večeras od 21.00 čas nastupaju lokalni di-džej izvođači.

Foto: srna.rs

Izvor: SRNA

Prethodni članakGoganović-Gofus: Saradnja sa Alijansom u skladu sa zvaničnim stavom Srpske
Naredni članakDelegacija GrO SNSD-a Doboj pružila podršku predsjedniku Dodiku pred Sudom BiH u Sarajevu (FOTO)