U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 25.08.2024. godine, oko 00.15 časova lišili su slobode lice inicijala S.A. sa područja opštine Teslić, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,21 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 25.08.2024. godine, oko 02.15 časova lišili su slobode lice inicijala B.C. sa područja grada Derventa, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,97 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 25.08.2024. godine, oko 23.10 časova lišili su slobode lice inicijala Z.J. iz Dervente, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,60 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Po

Prethodni članakKošarac: Napad na srpsku djecu dokaz niskog nivoa bezbjednosti u Mostaru
Naredni članakDOBOJ: Miloš Vlaški pobjednik uličnog turnira “Urije 2024” (FOTO)