Projekat nazvan “Sky is the Limit” (“Nebo je granica”) rezultat je saradnje kompanija BMW Italia i Alcantara predstavljen je u modnoj metropoli – Milanu. U pitanju je modifikovani model BMW XM.

Upotreba Alkantare na spoljašnjosti je prilično neobična: crna Alkantara stvara mat efekat koji je u suprotnosti sa sjajnim crnim aplikacijama.

U unutrašnjosti se vizuelno razdvajanju dvije oblasti „Cockpit” i „M-Lounge”. Prva oblast je presvučena crnom Alkantarom, uključujući sjedišta. Ovo ima za cilj da podvuče dinamiku i sportski karakter brenda i prenese snažan osjećaj zaokruženosti.

Nasuprot tome, zadnja sjedišta su sa ledeno bijelom Akantarom kako bi se stvorio luksuzan i ekskluzivan ambijent koji podsjeća na elegantan salon.

Centralni naslon za ruke na zadnjem sjedištu sadrži dio za flašu i dvije čaše. Dva mala dodatna jastuka od alkantare boje leda, koja imaju isti uzorak kao i oplate vrata i krovna obloga, namijenjena su da obezbijede maksimalan komfor putnicima na zadnjim sjedištima.

Oplate na vratima, kontrolna tabla, centralna konzola i sjedišta imaju novu, ekskluzivnu završnu obradu koja predstavlja laserski perforirani uzorak na plavoj pozadini. Akcenti u bojama italijanske zastave, koji se nastavljaju u šablonu, ističu dizajn “Made in Italiy”.

Foto: PrintScreen/YouTube

Izvor: Nezavisne

Prethodni članakGraorac: Nikada više nećemo dozvoliti da srpske žrtve budu marginalizovane
Naredni članakApple sprema budžetski VR Headset