U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, četiri narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

-Policijskoj stanici Doboj 1, 06.09.2023. godine, oko 00.05 časova, prijavljeno je da iz predulaza jedne stambene zgrade u Doboju otuđen bicikl koji nije bio obezbijeđen. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 06.09.2023. godine, na osnovu Naredbe Osnovnog suda Doboj, izvršili su pretres kuće koju koristi lice inicijala H.K. iz Doboja, prilikom čega je pronađeno i oduzeto: jedna vrećica sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid, jedna vaga za precizno mjerenje i tri vrećice sa ostacima bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 06.09.2023.godine, oko 02.40 časova, lišili su slobode lice inicijala S.K. iz Doboja, zbog počinjenih prekršaja iz člana 7. (Svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje) i člana 24. (Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne alkotestiranju, kao i testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 06.09.2023.godine, oko 17.30 časova, lišili su slobode lice inicijala E.Č. iz Doboja, zbog počinjenog prekršaja iz člana 24. (Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakVlada Srpske o odobravanju sredstava za socijalno zbrinjavanje 187 radnika
Naredni članakVišković: Nema poskupljenja struje u 2024. godini