U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2 lišili su slobode lice inicijala V.O. sa područja grada Doboja zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo nasilničko ponašanje. Za navedeno lice postoji osnov sumnje da je dana 10.08.2023.godine, oko 03,40 časova, došlo do kuće vlasništvo lica inicijala S.M. sa područja opštine Petrovo, gdje je naglo startovalo svoje vozilo prilikom čega je ostvaren kontakt sa drugim parkiranim vozilom, vlasništvo lica inicijala M.P. sa područja opštine Petrovo, da bi nakon toga uz povećanje brzine isto vozilo izguralo u kanal pored kolovoza, a zatim navedenom licu zadalo nekoliko udaraca u predjelu tijela i glave. Dalji rad su nastavili policijski službenici Policijske stanice Petrovo, te će po kompletiranju i dokumentovanju predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.

-Policijskoj stanici Petrovo, 10.08.2023.godine, oko 09,.00 časova, je prijavljeno da je izvršena provala u porodičnu kuću vlasništvo lica inicijala K.K. sa područja opštine Petrovo, koje trenutno boravi u inostranstvu. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.
-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 10.08.2023.godine, oko 23.10 časova, lišili su slobode lice inicijala Č.K. iz Modriče, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,69 g/kg.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakKojić: Komšić i Bećirović javno vrše pritisak na pravosuđe
Naredni članakPojačana frekvencija vozila na prelazima Bijača, Gradiška i Deleuša