U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.

Značajniji bezbjednosni događaj:

Policijskoj stanici Derventa, 08.02.2022. godine, prijavljeno je da je iz jednog ugostiteljskog objekta u Derventi otuđen novac. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 07.02.2022. godine, lišili su slobode lice inicijala B.K. sa područja opštine Modriča, pješaka kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,90 g/kg.

Ostali događaji:

Policijskoj stanici Derventa, 07.02.2022. godine, prijavljeno je da su na divljoj deponiji u mjestu Modran, područje Grada Derventa, pronađena minsko-eksplozivna sredstva. Pripadnici Policijske stanice Derventa su obezbjeđivali lice mjesta do dana 08.02.2022. godine kada su pripadnici Civilne zaštite Republike Srpske izvršili uklanjanje navedenih minsko-eksplozivnih sredstva. O svemu je obaviješteno nadležno Okružno javno tužilaštvo Doboj.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakZP „Elektro Doboj”: Prekid u napajanju zbog planiranih radova
Naredni članakPartizan domaćin Andori u Evrokupu