Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je srpskom teniseru Novaku Đokoviću osvajanje šeste titule na Masters turniru u Parizu i 37. trofej na turnirima iz serije 1000, istakavši da je njegov pobjednički put inspiracija za sve Srbe.

Dodik je naglasio da je Novak Đoković ponos srpske nacije i da njegov današnji trofej dolazi kao velika satisfakcija srpskom narodu u vrijeme velikih pritisaka i iskušenja, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

– Svi mi koji smo uz Vas sve vrijeme želimo Vam još mnogo pobjeda, uspjeha i titula na teniskom terenu i privatnom životu, i da i dalje ostanete veliki čovjek i sportista. Republika Srpska je ponosna i zahvalna za sve trenutke radosti koje nam priređujete – poručio je Dodik.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković, pobjedom protiv Danila Medvedeva rezultatom 4:6, 6:3, 6:3, osvojio je Masters u Parizu.

Srpski teniser titulom u Parizu došao je do rekordnog 37. trofeja na turnirima iz serije 1000.

Đoković je šesti put u karijeri osvojio Masters u Parizu, i u ukupnom skoru ima jedan više od Rafaela Nadala koji je u dosadašnjem dijelu karijere osvojio 36 titula na Mastersima.

Foto: srna.rs

Izvor: SRNA

Prethodni članakĐoković osvojio šestu titulu u Parizu
Naredni članakDodik sa Јanšom: Srpska za očuvanje Dejtona