Fzdbaleri BSK-a iz Bušletića pobijedili su danas u susretu 10. kola Područne fudbalske lige Republike Srpske Doboj – Brod ekipu Borca iz Kotorskog rezultatom 4:2 (2:1).

Domaći su poveli golom Slađana Damjanovića u 23. minutu susreta, Isti igrač je povisio vođstvo BSK na 2:0 u 43. minutu. Dva minuta poslije gosti su preko Ismeta Halilovića smanjili na 2:1. Bio je to rezultat prvog poluvremena. Na samom početku drugog poluvremena BSK ponovo duplira prednost trećim golom Slađana Damjanovića. Igrao se 60. minut meča kada je Bogdan Urošević na asistenciju trostrukog strijelca Slađana Damjanovića postigao gol za 4:1 za domaće. Do kraja utakmice gosti iz Kotorskog su samo uspjeli da ublaže poraz golom Zlatka Nunića u 77. minutu, koji je pogodio za konačnih 4:2.

Na današnjooj utakmici u redovima BSK-a briljirao je sjajni napadač Slađan Damjanović koji je se tri puta upisao u listu strijelaca i asistirao kod četvrtog pogotka svog tima, čime je iskazao svoj sjajni napadački potencijal i potvrdio da će igrati veoma važnu ulogu u timu BSK-a u nastavku prvenstva.

Nakon odigranog desetog kola BSK zauzima šesto mjesto na tabeli sa 13 osvojenih bodova i gol razlikom 15:12 (+3).

U narednom 11. kolu koje je na programu 7. novembra (nedjelja) BSK će gostovati u Sijekovcu kod Zadrugara.

Pripremio: Igor Jovanović

Foto: rtvdoboj.org

RTV Doboj

Prethodni članakDOBOJ: Bolnica “Sveti apostol Luka”obilježila krsnu slavu; naredna slava u novim prostorijama (FOTO)
Naredni članakVučić: Pred Srbijom težak period zbog KiM i Srpske