Aleksandar Zolak, stranački kolega odbornika u Doboju Olivere Nedić, ucijenjen je i korumpiran čovjek, i to bi ona morala da zna prije nego što žučno i brzopleto stane u njegovu odbranu, rekao je predsjednik Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada Doboja Zoran Blagojević.

Reagujući na današnju izjavu Nedićeve, Blagojević je naglasio da Nedićeva, kad joj izmakne tlo pod nogama, istog momenta napada na poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanju Vulić u pokušaju skretanja pažnje sa ključne teme.

Blagojević je pojasnio da je dobro poznato da se protiv Zolaka vodi istraga zbog brojnih neregularnosti u radu, ali da ne želi ništa da prejudicira jer će istražni i pravosudni organa dati konačnu riječ.

“Kao neko ko poštuje zakon i red, mogu jedino Nedićevoj poručiti da Sanja Vulić nikada nije imala ni prekršajnu, a kamoli krivičnu prijavu. S toga će Nedićeva imati priliku da svoje ishitrene klevete i laži dokazuje na sudu”, rekao je Blagojević.

On je dodao da je žalosno da neko ko ne poznaje ni poslovnik Skupštine u kojoj prima odborničku platu, bavi pitanjima i problematikom zajedničkih institucija.

Foto: rtvdoboj.org/Arhiva

Izvor: SRNA

Prethodni članakKup Srbije: Zvezda kod drugoligaša, Partizan čeka trećeligaša
Naredni članakVulić: Zolak nije radio svoj posao