Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 19. i 20.09.2021. godine, isti dan nakon prijava o izvršena tri krivična djela „krađa“, operativnim radom na terenu identifikovali su  dva izvršioca.

Policijskoj stanici Doboj 1, 20.09.2021. godine, prijavljeno je da je istog dana oko 04,30 časova, iz putničkog automobila marke „bmw” koje je bilo parkirano u Ćuprijskoj ulici u Doboju otuđeno više sunčanih naočala vrijednosti od preko 1.000 KM i manja količina metalnog kovanog novca. Istog dana, Policijskoj stanici Doboj 1 prijavljeno je da je nepoznato lice iz  objekta jedne benzinske pumpe otuđilo šteku cigareta marke „davidoff”.  Postupajući po navedenim prijavama, policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da je oba krivična djela izvršilo lice inicijala M.M. iz Doboja. Otuđene sunčane naočale su pronađene i vraćene vlasniku.

Policijskoj stanici Doboj 1, 19.09.2021. godine, prijavljeno je da je iz  dvorišne zgrade u ulici Dobojskih brigada u Doboju otuđen bicikl marke „stoke” vrijednosti od oko 1.200 KM. Postupajući po prijavi policijski službenici su utvrdili da je navedeno izvršilo lice inicijla B.F. iz Doboja i isto je lišeno slobode. Otuđeni bicikl je pronađen i vraćen vlasniku.

Foto: vladars.net

Izvor: Polcijska uprava Doboj

Prethodni članakServisna informacija Policijske uprave Doboj za 20.09.2021. godine
Naredni članakDOBOJ: Saborni spomen-hram proslavlja krsnu slavu Malu Gospojinu