Ženske ekipe dobojskog Doma zdravlja osvojile su tri medalje na Sportskim susretima radnika u zdravstvu republike Srpske u Trebinju održanim od 23. do 27. avgusta.

Osvojeno je drugo mjesto u odbojci za žene, drugo mjesto u stonom tenisu za žene i treće mjesto u odbojci na pijesku za žene.

Ženska odbojkaška ekipa Doma zdravlja Doboj takmičenje je završila sa dvije pobjede maksimalnim rezultatom 2:0 protiv Doma zdravlja Banjaluka i Zavoda za stomatologiju RS. U polufinalu savladana je ekipa JZU Zdravstveni centar Brčko rezultatom 2:1, a jedini poraz Dobojke iz Doma zdravlja doživjele su u finalnom meču koji su izgubile rezultatom 2:0 od ekipe JZU UKC Republike Srpske.

U stonom tenisu veoma slična priča. Ženska stonoteniska ekipa Doma zdravlja Doboj prvo je pobijedila JZU Zavod za stomatologiju RS rezultatom 2:0, zatim JZU Dom zdravlјa Banja Luka istim rezultatom. Polufinalni meč Dobojke gradskog Doma zdravlja dobile su protiv JZU Dom zdravlјa Prijedor rezultatom 2:1, a finale su izgubile od sugrađanki i koleginice iz dobojske Bolnice “Sveti apostol Luka” rezultatom 2:1.

Ženska ekipa dobojskog Doma zdravlja u odbojci na pijesku takmičenje je otvorila protiv ekipe JZU Bolnica Istočno Sarajevo ubjedljivom pobjedom 2:0. U četvrtfinalnom meču pobijedile su takmičarke iz Doma zdravlja Laktaši rezultatom 2:0. Polufinalni duel protiv zajedničke ekipe zvorničke Bolnice i Doma zdravlja Zvornik izgubljen je rezultatom 2:0, ali su u meču za treće mjesto dobojke bile bolje od prijedorskog Doma zdravlja rezultatom 2:0.

Ženska ekipa dobojske Bolnice “Sveti apostol Luka” u stonom tenisu je, kako je u teksu navedeno, osvojila zlatnu medalju pobijedivši u finalu ekipu dobojskog Doma zdravlja, a ekipa dobojske Bolnice, osim u stonoteniskom takmičenju, osvojila je i srebrnu medalju u šahu na Susretima radnika iz zdravstva Republike Srpske.

Foto: Facebook/Dom zdravlja Doboj

Izvor: Olovka.info

Prethodni članakDOBOJ: U Kostajnici poginuo vozač “fijata”
Naredni članakGoganović: Pale su imale poseban značaj u stvaranju Srpske (FOTO)