Slušalice su danas postale sastavni dio „pametne“ opreme većine nas. Satovi, oni pametni, takođe. Kompanija Samsung godinama unazad prati trendove i svojim kupcima nudi vrhunske uređaje – od telefona do pametnih satova i slušalica. Tako je i sa novom serijom Galaxy Watch5 satova i Galaxy Buds2 slušalica.

U kompaniji Samsung ne samo da brinu o kvalitetu, već uređaje dizajniraju i tako da se uklapaju u vaš stajling, pa novi Watch5 satovi savršeno odgovaraju i onima koji žele eleganciju podići na viši nivo, a Buds2 onima koji od zvuka očekuju da bude vrhunski.

U nastavku vam donosimo razloge zašto bi vaš izbor trebali biti baš ovi pametni Samsung uređaji.

Galaxy Watch5

Za Samsung Galaxy Watch5 kažu da je najbolji Android sat koji trenutno možete kupiti. Ima veću bateriju u odnosu na prošlogodišnje modele, izdržljiviji dizajn i novi temperaturni senzor. Dolazi u veličini od 40 i 44 milimetra, a koristi okvir osjetljiv na dodir koji je zasnovan na softveru koji zahtijeva pomicanje prsta oko ivice ekrana za navigaciju. Nalazi se na vrhu samog ekrana osjetljivog na dodir, a sat takođe ima dva fizička dugmeta sa strane.

Galaxy Watch5 Pro je najizdržljiviji i najkompletniji Samsung sat do sada. Watch5 Pro, zahvaljujući vrhunskim materijalima, spreman je za sve izazove koji se nađu pred njim. Sadrži poboljšani safirni kristal koji je otporniji na habanje i izdržljivo kućište od titana koje štiti ekran sa izbočenim okvirom. Galaxy Watch5 Pro takođe dolazi sa potpuno novim sportskim kaišem D-Buckle, koji nudi izdržljivost sa elegantnim dizajnom.

Sat je vodootporan do dubine od 49 metara 10 minuta, plus može izdržati prašinu, prljavštinu i pijesak. Takođe, ispunjava MIL-STD-810H standard, tako da bi trebalo da preživi ekstremne temperature i druge stresore iz okoline kao što su vibracije i udari.

Ukoliko nakon posla volite malo odmoriti mozak, a zamoriti tijelo vježbom, Galaxy Watch5 satovi najbolji su saputnik i u ovim situacijama i aktivnostima. Dizajniran za svakodnevne pobjede, Galaxy Watch5 nudi sveobuhvatno end-to-end iskustvo koje nadilazi fitnes aktivnosti i uključuje procese nakon vježbanja, odmora i oporavka. Alat za mjerenje sastava tijela  pruža potpuni snimak cjelokupnog zdravlja korisnika, pružajući mu prilagođeni pristup za postavljanje ciljeva, vođenje kroz personalizovane vježbe i praćenje napretka. A kada je vrijeme za odmor, Galaxy Watch5 korisnicima daje podatke o oporavku, uključujući otkucaje srca nakon intenzivnog vježbanja  i prilagođene preporuke o potrošnji vode na temelju gubitka znojenjem.

Galaxy Watch5 dolazi sa 13 odsto većom baterijom  i omogućava osam sati praćenja sna uz samo osam minuta punjenja, što je 30 posto brže od Galaxy Watch4. Preslušajte svoju omiljenu pjesmu na Spotifyju samo svojim glasom pomoću Google asistenta, a uskoro, pronađite i svoj put koristeći Google Maps sa svog ručnog zgloba bez veze sa pametnim telefonom. Ljubitelji muzike i zvuka cijeniće ažuriranja koja uključuju nove aplikacije kao što su SoundCloud i Deezer. Osim toga, One UI Watch4.5 nudi potpunije iskustvo kuckanja, lakši način upućivanja poziva i mnoštvo novih performansi pristupačnosti koje Galaxy Watch čine intuitivnijim.

Za više informacija o Galaxy Watch 5 i Galaxy Watch 5 Pro posjetite LINK

Galaxy Buds2

Uz Galaxy Buds2 možete obavljati razgovore bez ometanja, ali i održavati online sastanke na kojima morate biti savršeno koncentrisani, bez straha da će vas vanjska buka ometati. Buds2 Pro slušalice mogu neprimjetno da se prebace na audio vezu vašeg telefona na samo jedan dodir prstom. Buds2 Pro slušalice imaju Auto Switch, čime se omogućava jednostavna tranzicija sa vaše omiljene TV emisije na telefonski poziv. U slučaju da izgubite vaše slušalice na putu do posla, Smart Things Find sada čini da njihovo lociranje postane lakše i brže, bez obzira na to da li su spakovane u kutijicu ili van nje.

Uživajte u muzici uz superiorni Hi-Fi 24bit Audio, koji nudi izuzetno dinamičan raspon da biste se osjećali povezanim sa sadržajem koji slušate sa kristalno čistom rezolucijom. Sa novim Samsung seamless codec (SSC Hifi) kvalitetna muzika se sluša bez kašnjenja, a nove koaksijalne dvosmjerne slušalice čine da zvuk bude jasniji neko ikad. Novi kompaktni, ergonomični dizajn je 15 odsto manji, sa čvrstim prijanjanjem koje je napravljeno da bi se izbjeglo okretanje, što ga čini savršenim saputnikom za fizičku aktivnost. Primajte pozive u pokretu uz moćni ANC da biste eliminisali buku. Nove Galaxy Buds2 Pro slušalice omogućavaju korisnicima da pobjegnu u sopstveni svijet i istovremeno ostanu povezani sa svakodnevnicom.

Za više informacija o Galaxy Buds2 posjetite LINK.

Uz kupovinu Samsung Galaxy Z Flip4 5G ili Samsung Galaxy Z Fold4 5G izvršenu u promotivnom periodu od 12. septembra 2022. zaključno sa 16. oktobra 2022. godine ostvarite pravo na poklon Samsung Galaxy Watch5 44 mm u grafitnoj boji ili Samsung Galaxy Watch5 40 mm u ružičasto-zlatnoj boji. Uz kupovinu telefona iz Galaxy S22 serije, tokom promotivnog perioda, ostvarujete pravo na poklon Galaxy Buds2 slušalice u grafitnoj boji.

Za više informacija o promociji i samom proizvodu posjetite LINK.

Foto: nezavisne.com/Ustupljene fotografije

Izvor: SRNA

Prethodni članakViše snage i dometa za električni Peugeot e-208
Naredni članakBMW 3.0 CSL stiže u novembru