Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da javnost sita smaranja koje im svakodnevno priređuje Denis Bećirović u želji da bude bitan.

– Očigledno željan pažnje i važnosti koju svojim radom ne može da ima, Bećirović je odlučio da kupi stativ i kameru, pa da se snima u kabinetu političkog naslijeđa Alije Izetbegovića. Preporučujem mu da postane tik toker, mada nikome nije interesantan, ali kad se već snima, bar da to ne radi badava – rekla je Vulićeva, reagujući na Bećirovićev komentar da je dosta, kako kaže, obmana predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika u vezi sa imovinom i da ona “pripada BiH”.

Vulićeva je rekla da je Bećirović očigledno zaljubljen u lik i djelo Milorada Dodika s obzirom da ne prođe dan a da ga ne pomene, pa počinje bezočno da laže i obmanjuje javnost.

– Preporučujem mu da već kad je postao bošnjački član Predsjedništva BiH pročita Dejtonski sporazum i nauči da da tamo piše da imovina pripada entitetima. To što, u političkom smislu, mlađahni Denis pokušava da raspakuje Opšti okvirni sporazum za mir i priželjkuje unitarnu BiH i dominaciju bošnjačkog naroda upravo je odlika njegove nezrelosti i poslušnosti svojim mentorima – navela je Vulićeva.

Ona je pozvala Bećirovića da je krajnje vrijeme da se uozbilji i da odgovorno pristupi poslu koji mu je povjeren, ako ništa bar zbog svojih birača koji su mu ukazali povjerenje u nadi da da će raditi u skladu sa Ustavom i zakonima, a na doborbit svih konstitutivnih naroda u BiH.

Foto: rtrs.tv/Ustupljena fotografija

Izvor: SRNA

Prethodni članakU Pelagićevu skup podrške “Granica postoji” (FOTO)
Naredni članakDOBOJ: U Ševarlijama otvoren obnovljeni sportski poligon (FOTO/VIDEO)