Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić istakla je da je Sud BiH skalamerija koji pokušava u potpunosti da obezvrijedi BiH i pretvori je u protektorat, što potvrđuje i današnja odluka ove nazovi pravosudne institucije kojom je odbijen zahtjev predsjednika Republike Srpske za izuzeće sudije Јasmine Ćosić Dedović u odlučivanju o tužbi koju je Tužilaštvo BiH podiglo protiv njega i vršioca dužnosti direktora “Službenog glasnika” Miloša Lukića.

– Dedovićeva je đak Haškog tribunala i OHR-a, dokazana kao frigidna žena čak i kada je riječ o zločinima nad nedužnom srpskom djecom. Od nje Srbi ništa dobrog nisu vidjeli, niti će vidjeti. Ni Јasmina bez empatije, ni turista Kristijan Šmit, mi Majkl Marfi, ni svi engleski srbomrsci ne mogu srpskom inatu ništa, i što bi naš narod rekao ‘ničija nije do zore sijala’, pa tako neće ni njihove srbomrzačke odluke.

I kao što stih poznate pjesme kaže: “Gdje god srpska noga hoda, naš je kamen, vazduh, voda. Mogu samo da zavide,i zla svoga da se stide!” Dok je srpskog roda živjeće Republika Srpska i predsjednik Republike Srpske – poručila je Vulićeva.

Foto: Ustupljena fotografija

Izvor: SRNA

Prethodni članakSutra isplata dječijeg dodatka
Naredni članakDodik: Šmit od sljedeće sedmice neće moći ući u Republiku Srpsku (VIDEO)