Vijesti

U Kozarskoj Dubici sutra Dan žalosti

Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Radenko Janković naložio je preduzimanje svih istražnih radnji, mjera i vještačenja radi utvrđivanja okolnosti stradanja Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice, kao i obdukciju tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

U ulici Nikole Pašića u Banjaluci jutros oko 3.15.časova dogodio se fizički sukob u kojem je učestvovalo više lica, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Milovanović je preminuo od zadobijenih povreda, a uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka.

Povodom ovog tragičnog događaja, načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić proglasio je sutra,19.oktobar Danom žalosti, prenosi RTV KD.

Zastave ispred zgrade opštine, na javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač opštine, biće spuštene na pola koplja.

Na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati muzika u ugostiteljskim objektima.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close