Zanimljivosti

Tri horoskopska znaka očekuje najbolji period do 20.06. 2020.

Period do 20.06. će nekim znakovima pružiti iscjeljenje i novu radost. Energija će biti nadahnjujuća i donijeti će dobru komunikaciju i kreativnost. Nekima se može učiniti da neke stvari izgledaju nejasno ili da vas je čak zatočila nekakva iluzija. Ipak, to je samo prolazna faza iz koje možete puno naučiti.

Blizanci: Slavite svoju solarnu revoluciju

Vrijeme je za vaš povratak. Rođendani su uvijek prilika za novi početak, jer svake godine otprilike u isto vrijeme, Sunce se vraća na isto mjesto u kojem je boravilo na dan kada ste se rodili.

Dok prolazite kroz kosmičko resetovanje i duhovno čišćenje, najveće želje biće usmjerene na dobro zdravlje, sreću i blagostanje na vašem sljedećem putovanju oko Sunca.

Ako tražite ljubav, retrogradna Venera koja prolazi kroz vaš znak, donosi vam priliku da započnete novu vezu. Oni koji su u vezi sada trebaju razgovarati s partnerom o svim mogućim rješenjima i planovima za zajedničku budućnost. Neptun će izazvati Merkur i Veneru kroz vaše polje karijere, zato se dodatno fokusirajte na profesionalne ugovore i pregovore.

Vaga: Velika motivacija i ispunjenje želja

Vrijeme je da počnete vjerovati u sebe. Dok Sunce pomiče vašu devetu kuću vjere, obrazovanja i filozofije, vjerovatno ćete eksperimentisati s različitim željama, uvjerenjima i zadovoljstvima.

Vaša vladajuća planeta Venera donijeće vam ostvarenje želja u bliskoj budućnosti. Ovo je odličan period za promjenu ili unaprjeđenje posla.

Merkur i Venera biće u izazovnom aspektu s Neptunom, što će uticati na šestu kuću zdravlja, pažnje, marljivosti, dnevnih rituala i radnog okruženja. Organizujte se dobro prije nego što započnete svoj naredni projekt. Pazite na detalje.

Vodolija: U vama se budi uspavano božansko

Vaša sreća uvijek treba biti prioritet, a to se posebno odnosi na period vladavine Blizanaca. Sa Suncem u Blizancima koje zrači kroz vašu petu kuću porodice, romantike, strasti i autentičnosti, očekuju vas jasne poruke srca.

Ono vas usmjerava ka ljubavi i novim susretima. Ako ste kreativan tip, očekuje vas sjajna inspiracija koja će vam donijeti pobjedu na polju karijere. Neptun budi vaše uspavane talente, a moguće je poboljšanje i u sektoru finansija. Mnogi će se početi baviti s nečim jedinstvenim i neplaniranim. Očekuje vas uspjeh na mnogim poljima.

Foto: N.N.

Izvor: Nezavisne

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close