Sport

ŠKOLA FUDBALA AČKO DOBOJ: Ačkovci prisustvovali proslavi šampionske titule Crvene Zvezde

Polaznici škole fudbala Ačko iz Doboja zajedno sa svojim roditeljima i trenerima prisustvovali su proslavi šampionske titule Crvene zvezde.
Prije samog dolaska na stadion Rajko Mitić dječaci su imali priliku da prošetaju Beogradom, posjete tvrđavu Kalemegdan, a upriličena je posjeta Fudbalskom klubu Voždovac i obilazak stadiona na krovu tržnog centra.
Na kraju kruna svega je prisustvo dodjeli šampionskog pehara i gledanje utakmice posljednjeg 37.kola Super lige Srbije Crvena zvezda – Voždovac.
Crvena zvezda je osvojila 28.šampionsku titulu. Oni su u posljednjem kolu prvenstva u fantastičnom ambijentu u slavljeničkoj atmosferi pobijedili ekipu Voždovca rezultatom 5:1. Golove za šampione Srbije postigli su Mohamed El Fardu Ben, Nemanja Radonjić, Uroš Račić, Dejan Joveljić, Mičel Donald, a jedini gol za Voždovac postigao je Luković.
-Zahvalio bi se svim učesnicima u proslavi šampionske titule Crvene zvezde. Posebno roditeljima koji su uz dodatne napore izdržali sve i još jednom pokazali da su spremni za svoju djecu sve učiniti. Vidjeli smo šta znači baviti se sportom i biti igrač jednog velikog kluba kao što je Crvena zvezda. Nadam se da je neko od djece poželio da bude dio ambijenta kakav je bio na stadionu Rajko Mitić. Da će maštati da postanu igrači i da jednog dana vide kako to sve izgleda sa samog terena. Čast mi je što smo dio jedne velike porodice kakva je Crvena zvezda i što smo na neki način bili dio proslave titule.
Po završetku utakmice slavlje je nastavljeno kada su igrači u pratnji armije navijača u autobusu sa otvorenim krovom krenuli ulicama grada. Međutim autobus se zapalio, ali na sreću bez većih posljedica po igrače. Ali slavlje je nastavljeno na Kalemegdanu do ranih jutarnjih sati.

RTV DOBOJ
Nenad Vasić
Prikaži više

Povezani članci

Provjeri takođe

Close
Back to top button
Close