Sport

Sjajna vijest: Kuzmić pušten na kućno liječenje, oporavio se i njegov saputnik iz automobila

Srećan epilog teškog udesa centra Crvena zvezde.

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, pušten je u četvrtak uveče na kućno liječenje, saopštio je Klub sa Malog Kalemegdana i obradovao armiju navijača i sve ljubitelje košarke.

U objavi na zvaničnom sajtu, povodom otpusta Kuzmića iz bolnice, dalje se navodi:

– Konzilijum ljekara koji je i u četvrtak bio uz Ognjena i obavio kontrolne preglede, zadovoljan zdravstvenim stanjem Zvezdinog košarkaša, odlučio je da Ognjen svoj oporavak nastavi u krugu porodice, ali uz česte i detaljne kontrole koje će se obavljati i u narednom periodu – rečeno je iz Zvezde.

Klub se još jednom zahvalio ljekarima iz Banja Luke i Beograda koji su maksimalnim angažmanom učinili nešto što se prije 11 dana činilo nemogućim – a to je sanacija teških povreda i oporavak do te mjere da Ognjen Kuzmić može kući, uz budan nadzor i kontrole ljekara koji su najzaslužniji za njegov oporavak.

Takođe, KK Crvena zvezda je izrazio veliko zadovoljstvo i povodom vijesti koju je dobio od ljekara iz Banja Luke i porodice Bogdana Ilića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći sa Ognjenom, da će i Bogdan sa čijom porodicom je klub bio u stalnom kontaktu, biti u petak pušten na kućno liječenje.

– KK Crvena zvezda mts još jednom se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su u prethodnom periodu iskazivali veliku brigu i pružali ogromnu podršku Ognjenu Kuzmiću u ovoj velikoj borbi, koja je na sreću okončana velikom pobjedom našeg „Kuzme” – poručili su sa Malog Kalemegdana.

Foto: kkcrvenazvezda.rs, instagram/ognjenkuzmic1

Izvor: Telegraf

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close