U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i pet saobraćajnih nezgoda.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 25.09.2023. godine, na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršili su pretres kuće i drugih objekata koje koristi lice inicijala N.M. sa područja grada Doboja, prilikom čega je pronađena i oduzeta biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana. Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

-Policijskoj stanici Doboj 1, 25.09.2023. godine, oko 19,20 časova, prijavljeno je da je iz jednog trgovinskog objekta u Doboju otuđeno alkoholno piće. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 25.09.2023. godine, oko 08,30 časova, lišili su slobode lice inicijala S.S. sa područja opštine Petrovo, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 25.09.2023. godine, oko 19.30 časova, lišili su slobode lice inicijala S.R. sa područja grada Derventa, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,37 g/kg.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakTadić: Nema pristupanja EU sa strancima u Ustavnom sudu i Komšićem u Predsjedništvu
Naredni članakPoslanici NSRS odali počast stradalim Srbima na Kosmetu