U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 23.08.2023. godine, oko 21.20 časova, lišili su slobode lice incijala M.T. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga. Istog dana na osnovu Naredbe Osnovnog suda Doboj, izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice inicijala M.T iz Doboja, kao i pretres navedenog lica prilikom čega je pronađeno i oduzeto: tri paketića sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“, jedan paketić sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid i mobilni telefon. Protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.

-Policijski službenici Policijske stanice Petrovo, 23.08.2023. godine, oko 19,55 časova, lišili su slobode lice inicijala D.R. iz Petrova, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,94 g/kg.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakVraćena na doradu optužnica za zločine nad srpskim civilima u Јošanici
Naredni članakVlada Srpske o statističkim pokazateljima stanja u oblasti prerađivačke industrije