U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

-Policijskoj stanici Doboj 1, 18.09.2023. godine, oko 12.15 časova, prijavljeno je da iz jednog trgovinskog objekta u Doboju otuđena određena količina građevinskog materijala. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa.

-Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, 18.09.2023. godine, oko 12.00 časova, na području grada Doboja, zatekli su lice inicijala V.J. sa područja grada Doboja, koje je konzumiralo zelenu biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana, nakon čega su kod navedenog lica pronašli i oduzeli jedan paketić sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana i jednu polovinu ručno spravljene cigarete tzv. džoint u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana. Navedeno lice je sankcionisano u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru Republike Srpske i Zakonom o proizvodnji i prometu opojnih droga Republike Srpske.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakABA Superkup: Igokea protiv Partizana
Naredni članakBubić: Prva linija odbrane – ne postoji krivično djelo jer nemamo zakonodavca