U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 16.11.2023. godine, oko 00.15 časova lišili su slobode lice inicijala M.M. iz Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Izvršenim testiranjem navedenog lica na prisustvo opojnih droga u organizmu utvrđeno ja da je isto pozitivno na opojnu drogu „THC“. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 235. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 16.11.2023. godine, oko 09.15 časova lišili su slobode lice inicijala V.P. sa područja grada Derventa, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,53 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 16.11.2023. godine, oko 20.30 časova lišili su slobode lice inicijala M.E. sa područja opštine Teslić, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,73 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 16.11.2023. godine, oko 23.25 časova lišili su slobode lice inicijala N.P. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,52 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDOBOJ: U filmskoj pljački lopovi ukrali oružje iz tržnog centra
Naredni članakEpiskop Fotije i Govedarica: Očuvati imovinu i srpske nacionalne spomenike