U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 14.11.2023. godine, na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Modriči izvršili su pretres lokacija koje koristi lice inicijala S.B. sa područja opštine Modriča, prilikom čega je pronađeno i oduzeto: automatska puška sa okvirom u kome se nalazilo 14 metaka, pištolj sa okvirom u kome se nalazilo sedam metaka i tri okvira za automatsku pušku. Protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivih materija.

-Policijskoj stanici Modriča, 14.11.2023. godine, oko 13.30 časova, prijavljeno je da je došlo do požara na objektu vlasništvo lica inicijala M.A. sa područja opštine Modriča. Požar je lokalizovan od strane pripadnika Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Modriča. Uviđaj će u jutarnjim časovima izvršiti policijski službenici Policijske stanice Modriča zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 14.11.2023. godine, oko 18.35 časova lišili su slobode lice inicijala N.C. sa područja opštine Laktaši, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 3,37 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 14.11.2023. godine, oko 22.50 časova lišili su slobode lice inicijala O.Č. iz Čelinca, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,97 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policjska uprava Doboj

Prethodni članakIRB RS: Vrhovac: Investicioni samit u Atini, prilika za nastavak promocije potencijala Srpske
Naredni članakU petak u Skugriću kod Modriče skup “Granica postoji”