U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je pet krivičnih djela i četiri saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijskoj stanici Teslić, 08.11.2023. godine prijavljeno je da su iz dva vozila vlasništvo jednog pravnog lica iz Teslića otuđeni akumulatori i pogonsko gorivo. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijskoj stanici Teslić, 08.11.2023. godine prijavljeno je da je izvršena provala u aparat za usisavanje vozila koji se nalazi u sklopu jedne benzinske pumpe na području opštine Teslić odakle je otuđen novac. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 08.11.2023. godine, oko 20.35 časova lišili su slobode lice inicijala S.V. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Izvršenim testiranjem navedenog lica na prisustvo opojnih droga u organizmu utvrđeno ja da je isto pozitivno na opojnu drogu spid. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 235. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 08.11.2023. godine, oko 21.55 časova lišili su slobode lice inicijala A.L. iz Teslića, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakCvijanovićeva u Parizu sa Le Penovom i poslanicima Nacionalnog okupljanja
Naredni članakNešić: Neću da se bavim Šmitovom srećom, već zaštitom ustavnog poretka koji on ugrožava