U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela i dva narušavanja javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.

-Policijskoj stanici Brod, 06.11.2023. godine, obratilo se oštećeno lice iz Broda te prijavilo da je preko jedne društvene mreže učestvovalo u nagradnoj igri, te da bi mu nagrada bila isporučena u više navrata je uplaćivalo novac. Nakon što je uplatilo novac u ukupnom iznosu od 730 eura i 85 KM, stranica na društvenoj mreži je obrisana. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela prevara.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 06.11.2023. godine oko 13.20 časova lišili su slobode lice inicijala M.B. iz Doboja, zbog počinjenog prekršaja iz člana 24. (Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 24. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 06.11.2023. godine, oko 00.20 časova lišili su slobode lice inicijala S.S. iz Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,90 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDodik: O statusu Srpske neću pitati Milanovića i Plenkovića
Naredni članakGovedarica: Radimo analizu o pokušaju oduzimanja srpskog nasljeđa; Dostavićemo je institucijama Srpske i Srbije, ali i Sinodu SPC (VIDEO)