U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je šest krivičnih djela, tri narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

-Policijskoj stanici Stanari, 05.10.2023. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u porodičnu kuću na području opštine Stanari. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijskoj stanici Brod, 05.10.2023. godine, prijavljeno je da je sa jedne trafostanice na području opštine Brod otuđen transformator. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

-Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 05.10.2023.godine, oko 01.00 časova, lišili su slobode lice inicijala M.J. sa područja opštine Teslić, zbog počinjeng prekršaja iz člana 24. (Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,45 g/kg.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakDodik: Za Srbe nema slobode bez države; Bećirović i Komšić krše sve moguće pravne procedure (VIDEO)
Naredni članakU Banjaluci “Oktobarski pravnički dani”; Povelja – najviše priznanje Udruženja pravnika uručena Dodiku (FOTO)