U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

-Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 03.09.2023. godine, oko 14.30 časova, lišili su slobode lice inicijala J.M. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Postupajući po prijavi da je lice inicijala J.M. stavilo prepreke na put, te je dolaskom na lice mjesta policijskih službenika navedeno lice upućivalo psovke i prijetilo policijskim službenicima držeći sjekiru u ruci krenulo je u pravcu policijskih službenika u namjeri da ih udari. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,03 g/kg. Nakon lišenja slobode, ovom licu je pružena zdravstvena pomoć u prostorijama Hitne pomoći Doma zdravlja Teslić, a potom je prebačeno na Odjeljenje psihijatrije u Bolnici u Doboju.

-Policijskoj stanici Teslić, 03.09.2023. godine, oko 21.45 časova, prijavljeno je da je došlo do požara na pomoćnom objektu vlasništvo lica inicijala P.P. sa područja opštine Teslić. Požar je lokalizovan oko 23.00 časova od stane pripadnika Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Teslić. U jutarnjim časovima uviđaj će izvršti policijski službenici Policijske stanice Teslić zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 03.09.2023. godine, oko 01.25 časova, lišili su slobode lice inicijala M.V. sa područja grada Derventa, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,75 g/kg.

-Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 03.09.2023. godine, oko 02.40 časova, lišili su slobode lice inicijala M.N. iz Šamca, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,56 g/kg.

-Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 03.09.2023. godine, oko 21.15 časova, lišili su slobode lice inicijala Ž.I. sa područja grada Derventa, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,66 g/kg.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prethodni članakBiH dobija prvu kripto konferenciju
Naredni članakAnđelković: Zapad mirno posmatra šovinizam prema Srbima