Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 30.07.2019. godine

irano je pet krivičnih djela i pet saobraćajnih nezgoda.

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Doboj 1, 30.07.2019. godine, prijavljeno je da je istog dana iz krojačkog salona u Doboju, otuđen mobilni telefon. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

            Policijskoj stanici Teslić, 30.07.2019. godine, prijavljeno je da su u prethodna 24 časa otuđene mašine i alati vlasništvo privrednog društva, a koji su se nalazili neobezbjeđeni na građevinskom placu, na području opštine Teslić. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

            Policijskoj stanici Modriča – SOP Vukosavlje, 30.07.2019. godine, prijavljeno je da je istog dana, na području opštine Vukosavlje,  sa zemljišne parcele privatnog vlasništva otuđena određena količina lubenice. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Doboj 1, 30.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu:

             protiv lica S.S. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“ i

            protiv lica M.J. i R.J., oba sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da su izvršila krivično djelo „Tjelesna povreda“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close