Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 30.05.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela i tri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom .   

             Aktivnosti radnika policije

            Policijska uprava Doboj 30.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv:

            S.M. (1960) iz Obrenovca (Srbija), zbog osnova sumnje da je izvršio sedam krivičnih djela „Teška krađa“;

            R.K. (1972) iz Livna, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo „Teška krađa“.

            Policijska stanica Doboj 1, 30.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv V.H. (1998) iz Tuzle, zbog osnova sumnje da  je izvršio krivično djelo „Neovlašćene proizvodnje i prometa opojne droge“.

            Policijska stanica Teslić, 30.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv:

            A.A. (1995) iz Teslića, zbog osnova sumnje da  je izvršio krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“;

            B.K. (1957) iz Teslića, zbog osnova sumnje da  je izvršio krivična djela „Sprečavanje sužbenog lica u vršenju službene radnje“ i „Ugrožavanje sigurnosti“;

            V.B. (1974) iz Teslića, zbog osnova sumnje da  je izvršio krivično djelo telesne povrede.

            Policijska stanica Petrovo, 30.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv identifikovanog maloljetnika zbog osnova sumnje da  je izvršio krivično djelo „Teška krađa“.

            Policijska stanica Brod, 30.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv I.R. (1979) iz Slavonskog Broda (Hrvatska), zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo „Krađa“.

            Ostali događaji

            Policijskoj stanici Derventa, 30.05.2029. godine u 19,25 časova, obratio se Šef smjene Vatrogasne jedinice Derventa i prijavio da u mjestu Lupljanica Gornja, opština Derventa vatogasci gase požar na pomoćnom objektu vlasništv Lj.T.. Policijski službenici PS Derventa izašli su na lice mjesta i utvrdili da je pomoćni objekat u potpunosti izgorio. Požar je lokalizovan. Dežurni tužilac OJT Doboj je naložio da se 31.05.2019. godine zajedno sa inspektorom za za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara izvrši uviđaj.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close