Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 29.05.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Teslić, 29.05.2019. godine, prijavljeno je da je oštećeno lice iz Teslića istog dana na parking prostoru u ulici Svetog Save u Tesliću uočilo  nepoznato lice kraj svog parkiranog putničkog automobila marke „Peugeot“, koje je izvršilo presjecanje auspuha u dijelu spajanja sa katalizatorom, a koje je nakon što je uočilo istog pobjeglo sa lica mjesta sa putničkim automobilom u kome su se nalazila nepoznata lica.  U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“ u pokušaju.

            Policijskoj stanici Derventa, 29.05.2019. godine, prijavljeno je da je u prethodnih pet dana izvršena provala u kuću na području opštine Derventa, odakle je otuđen dio namještaja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska uprava Doboj, 29.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica P.T. (1994) iz Doboja, zbog osnova sumnje da  je izvršilo krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ i protiv lica B.Đ. (1947) iz Doboja, zbog osnova sumnje da  je izvršilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

            Policijska stanica Petrovo, 29.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica M.S. (1960) iz Petrova,  zbog osnova sumnje da  je izvršilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

            Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 29.05.2019. godine, lišili su slobode lice J.S. (1983) iz Broda, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 67 g/kg. Istog dana, lišili su slobode i lice  D.B. (1987) sa područja opštine Derventa, vozača koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju.

            Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, 29.05.2019. godine, u mjestu Kožuhe područje grada Doboja, pronašli su teretno vozilo marke „Mercedes“, prilikom čega je utvrđeno da je istim upravljalo lice N.S. (1978) iz Tešnja, FBiH. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da je vozilo natovareno sa oko 7 m3 tehničkog drveta, bez prateće dokumentacije. Dalji rad po navedenom su nastavili radnici Šumskog gazdinstva Doboj. 

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close