Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 27.05.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo i jedan požar.

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Modriča, 27.05.2019. godine, prijavljeno je da je istog dana izvršena provala u kuću na području opštine Modriča, odakle je nakon izvršene premetačine otuđen nakit. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.     

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Brod, 27.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica N.V. (1969) iz Broda, zbog osnova sumnje da  je izvršilo krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

            Policijska stanica Teslić, 27.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica A.B. (1992) sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da  je izvršilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

            Policijska stanica Derventa, 27.05.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica D.R. (1976) sa područja grada Doboja,  zbog osnova sumnje da  je izvršilo krivično djelo „Teška krađa“.

            Ostali događaji:

            Policijskoj stanici Stanari, 27.05.2019. godine, prijavljeno je da je istog dana prilikom kretanja voza sa željezničke stanice u mjestu Ostružnja, područje opštine Stanari, starija ženska osoba pala iz voza koji je u tom momentu bio u pokretu. Po prijavi su odmah postupili policijski službenici PS Stanari koji su utvrdili da se radi o licu M.D. (1959) sa područja opštine Stanari. Navedenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Stanari odakle je isto upućeno u dobojsku bolnicu. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

            Policijskoj stanici Teslić, 26.05.2019. godine, oko 23, 50 časova, prijavljeno je da je na području opštine Teslić izbio požar na pomoćnom drvenom objektu.  U požaru koji su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Teslić povrijeđenih lica nije bilo. Policijski službenici Policijske stanice Teslić 27.05.2019. godine izvršili su uviđaj lica mjesta zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj. Rad po navedenom je u toku.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: SRNA

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close