Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 26.06.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva  krivična djela i dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom. 

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Doboj 1, 26.06.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv maloljetnog lica iz Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Teška krađa“ i protiv jednog maloljetnog lica iz Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

            Policijska stanica Petrovo, 26.06.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica D.R. iz Petrova, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“ i krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

            Ostali događaji:

            Policijskoj stanici Doboj 1, 26.06.2019. godine, oko 20, 30 časova, prijavljeno je da je u dobojsku bolnicu bez znakova života dovezeno lice S.P. sa područja grada Doboja. Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 koji su došli do saznanja da je navedeno lice pored lokalnog puta na području grada Doboja, prilikom mijenjanja sijalice od rasvjete najvjerovatnije palo sa elektro stuba. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close