Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 25.07.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda. 

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Doboj 2, 25.07.2019. godine, prijavljeno je da je u prethodnih mjesec dana, na području Grada Doboja, izvršena bespravna sječa i odvoz određene količine ogrevnog drveta. U toku je rad po navedenom. Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Krađa“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 25.07.2019. godine, identifikovali su lica R.S. i D.S., oba sa područja opštine Modriča, za koje postoji osnov sumnje da su u prethodnih nekoliko dana izvršila bespravnu sječu šume na području opštine Modriča. Protiv pomenutih lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Krađa“.

            Policijska uprava Doboj, 25.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica M.F. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Neovlašćeno korištenje ličnih podataka“.

            Policijska stanica Doboj 1, 25.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica:

            B.B. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Tjelesna povreda“;

            S.S. i Đ.M., oba iz Doboja, zbog osnova sumnje da su izvršila krivično djelo „Teška tjelesna povreda“;

            V.Š. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

            Policijska stanica Derventa, 25.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica N.S. iz Dervente, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Teška tjelesna povreda“.

            Policijska stanica Brod, 25.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica R.T. iz Broda, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Lažno prijavljivanje krivičnog djela“

            Policijski službenici Policijske stanice Brod, 05.06.2019. godine, lišili su slobode lice M.B. (1976) iz Odžaka (Federacija BiH), vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 3,26 g/kg.

            Ostali događaji:

            Policijskoj stanici Derventa, 25.07.2019. gdine, u 16,00 časova, iz Doma zdravlja Derventa prijavljeno je da je u navedenu ustanovu, dovezeno lice B.K. (1972) sa područja opštine Derventa, koje je zadobilo povrede prilikom prevrtanja traktora kojim je upravljalo. Povrijeđeno lice je upućeno na dalje liječenje u Regionalni medicinski centar u Doboju.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close