Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 25.01.2021. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.  

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Doboj 2, 25.01.2021. godine, prijavljeno je da je na području grada Doboja izvršena bespravna sječa i odvoz drvnih sortimenata upupne drvne mase od 20 , 83 m3. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

Ostali događaji:

Policijskoj stanici Modriča, 25.01.2021. godine, prijavljeno je da je u mjestu Garevac, područje opštine Modriča, došlo do požara u prizemlju porodične kuće vlasništvo lica inicijala N.T., koji se tokom požara nalazio u unutrašnjnosti kuće. U ovom požaru lice inicijala N.T. je zadobilo tjelesne povrede i isto je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Modriča prevezeno u dobojsku bolnicu. Požar su lokalizovali priopadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Modriča. Policijski službenici Policijske stanice Modriča zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj će danas izvršiti uviđaj.

Foto: vladars.net

Izvor: Policijska uprava Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close