Servisne informacije

Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 23.07.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, dva prekršaja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode. 

            Značajniji bezbjednosni događaji:

            Policijskoj stanici Doboj 2, 23.07.2019. godine, u 08,10 časova, prijavljeno je da je toga dana u vremenu od 07,30 do 08,00 časova, u Doboju na željezničkoj stanici, na ulaznom kolosijeku iz pravca Banjaluke, odnosno Tuzle, nepoznato lice podesnim predmetom razbilo četiri zaštitna stakla na manevarskim signalima, što nije uticalo na bezbjdno odvijanje saobraćaja. Prema izjavi prijavitelja ovim djelom je pričinjena materijalna šteta u vrijednosti od oko 400 KM. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

            Aktivnosti i rezultati:

            Policijska stanica Teslić, 23.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaje o izvršenom krivičnim djelima protiv:

            lica V.P. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Krađa“;

            lica N.N. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Krađa“.

            Policijska stanica Brod, 23.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica S.Đ., sa područja opštine Brod, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnj zajednici“.

            Policijska stanica Modriča, 23.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica D.S., sa područja opštine Modriča, zbog osnova sumnje da je izvršilo  krivično djelo „Krađa“.

            U Brodu, 23.07.2019. godine, u vremenu od 12,15 do 13,30 časova, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Derventi, policijski službenici Policijske uprave Doboj izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice S.B., pri čemu su pronašli i privremeno oduzeli automatsku pušku M-70 i 88 puščanih metaka kalibra 7,62 mm. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Foto: mup.vladars.net

Izvor: PU Doboj

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close